HTML

Ilyenmegolyan

Napi történések, közéleti aktualitások, panaszok, sóhajok, örömök és visszásságok, igazságtalanságok és félreértések, kommunikáció és annak végzetes hibája, miegymás.

Friss topikok

  • [c]: @mata-hari: Közben olvastam egy másik hasonló hírt. Ebből kiindulva valószínűleg arról van szó, ho... (2010.01.09. 17:15) Na de Metropol...
  • mandarinrece: reakcio.blog.hu/2010/01/07/horvath_csaba_rendbe_tette_a_bkv_t A BKV, mint sikersztori, ez az igaz... (2010.01.07. 10:45) Ideges szárnytépegetés
  • mata-hari: @mandarinrece: Hát amint látod, sikersztoriként is lehet aposztrofálni, nekem sikerült dűlőre jutn... (2010.01.07. 00:14) BKV trilogy

Linkblog

Archívum

Ilyen ez a popszakma

2010.01.10. 09:20 mata-hari

Gyerekkoromban mindig kikészültem azokat az apukákat látva, akik ülnek a cukrászdában (hétről hétre ugyanabban) gyerekükkel, vagy állnak a sarkon a volt asszonyra várva, akik általában ideges léptekkel közeledtek feléjük, majd átadták a gyereket és se szó, se beszéd, sarkon fordultak.
Az én szüleim is elváltak, nem is nagyon állhatták egymást. Ennek megfelelően a mi életün testvéremmel majdnem ugyanígy alakult, kivéve a hétvégi cukrászdát, Apu nem rajongott a cukrászdákért, minket meg nem kérdezett. Na ennyire nagy szigor azért nem volt, a körülményekhez képest -azt a pár évet leszámítva amíg nem igen volt ott életünkben Apu- egész jól megvoltunk egymással, ma már mérföldekkel jobb a helyzet.

És itt vagyok én ma. Vasárnap reggel, szemem alatt hatalmas táskák, eltelt 35 év, próbálok arra gondolni, hogy ez az élet nevű baromság nem is olyan szörnyű, miközben odakint az eget sem látni a szürke katyvasztól, miközben a rádióban rosszabbnál rosszabb zenék követik egymást, miközben a fűtőtestet légtelenítenem kéne, mert szürcsög, különben pedig zuhanyoznom kellene, ha nem akarok elésni a kislányomtól, aki a volt anyósomnál várja, hogy apja korcsolyázni vigye.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek apa cukrászda korcsolya válás

A bejegyzés trackback címe:

https://mata-hari.blog.hu/api/trackback/id/tr181660592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása